Helmerv_logo_effect_250
Transformator Helmer Helmerverken

Vi är en partner i framkant som du kan lita på varje gång.

Helmerverken började med tillverkning av torrisolerade transformatorer redan 1967. Sedan dess har vi blivit ett namn inte bara på den svenska marknaden utan även internationellt. Genom åren har vi konstruerat och tillverkat tiotusentals transformatorer. Helmerverken är ett av Sveriges ledande varumärken på transformatorer både i standard- och specialutförande.

Vi tillverkar inte längre egna transformatorer utan säljer andra varumärken, kompetensen från tillverkningen finns dock kvar och vårdas inom företaget. Vid behov modifierar vi transformatorer så att de passar just dig, dessutom utför vi service, reparationer och rutinprovningar. Detta i kombination med ett väl fungerande kontaktnät av leverantörer och samarbetspartners ger oss rätt möjligheter att garantera hög flexibilitet och säkra leveranser på överenskommen tid.

Helmerverken är ett helägt familjeföretag i tredje generationen, man kan helt klart säga att elen finns i blodet. Engagemanget är vår stora drivkraft och kompetensen inom företaget ger många långtgående kundrelationer. Vi är en partner i framkant som du kan lita på varje gång. Välkommen till ett riktigt bra samarbete!

Våra kunder har högt ställda krav både på kvalitet och på miljö.
Vi är därför certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt prekvalificerade enligt Sellihca.